VM 2017 i Polen nyt med resultater


http://wcnsnaviga2017.com/  tryk på linket, i skal udfyldet tilmeldings(der er lidt problemer med linket men det kommer) blanketen og sende dette til mig thomas@vmk-rc.dk

resultaterne

hilsen
thomas

p.s. hotel som jeg har er Agrotourismus Zofia Ciesiul for os alle sammen.

er Orneta, se her hvor det ligger, er fra den 3.-11.juli .2017 så vi kører nok den 1. eller 2. juli og kommer hjem den 13. om aften i KBH. De sejler desværre ikke den 11.juli. prisen ville være for 2 biler+ 6 personer, 3x hytter om bord+ mad ca. 2.000,-kr./person.
bro skal også betales lad os se ca. 150,-kr./person.(begge biler)
der til kommer der benzin/diesel som man kan regne med i alt 4 tankfuld (begge biler) ca. 2.000,-kr  delt med 6 personer ca. 334,-kr./person, der til ophold og mad.
Hvis vi regner med 150,-kr. om dagen for hotel og 100,-kr. spisning om dagen er det 250,-kr. x 10 dage ca. 2.500,-kr. Det kan godt være dette bliver billigere da man kan får noget billiggere, men så har man et udgangspunkt.
Hvis man lægger det helle sammen kommer vi på ca. 5.000,-kr/person, Vallensbæk Kommune (kun for dem som medlem af klubben VMK) giver tilskud hertil måske ca. 1.000,-kr./person
For os VMK kunne det godt være vi tager en overnatning i Karlskrona for at se byen, det kunne godt være inden vi tager til Polen Fredag/Lørdag hvis dette har interesse. Tænk lige over dette og giver mig et mail hvis du tænker og vil eller du vil gerne med.
På mail:thomas@vmk-rc.dk
orneta

Fra mig ( i Vallensbæk) til Karlskrona er der 256 km og ca. 3 timer kørsel så sejler man natten over og er kl.9 om morgen i Gdynia her efter skal man lige kører 150km og ca. 2 timers kørsel så er man på pladsen. Pris for sejlads kender vi ikke rigtig end nu.
hilsen thomasR.

For jer i Jylland kan det måske godt betaler sig at kører rundt om.

Vi må kun være 5 i hvert klasse til VM. Der findes ikke noget F4-A1 + 2+ 3 internationalt. desværre, så de er alle sammen i F4-A Senior.

P.t. Siger dette sådan ud:

F4-A Senior 1. Bendt Roden 
                      2. Ole Knudsen 
                      3. Bent Immertreú 
                      4. Erik Larsen
                      5. Mathias Larsen

F4-A Junior 1. Philip Larsen 
                      2. Philip Larsen
                      3. Mai Kristensen
                      4. Mai Kristensen

F4-B Senior 1. ?

F4-C Senior 1. Bendt Roden


F2 A Senior 1. Ole Knudsen

F2 B Senior 1. Michael Kristinsen

F2 C Senior 1. Michael Kristinsen

FS-D             1. Carsten Vittrup Jensen
                   
F2-U             1.?


hilsen
thomas