søndag den 3. marts 2013

Dommerkurus i Assens aflyst

Hej med jer,

Efter grundig overvejelse aflyser jeg Dommerkursus i Assens i år, (beklager meget Paul).

Det er ikke nemt for mig at tage denne beslutning, men vi har mistet en del medlemmer i lands organisationen på det sidste og der har ikke været den store interesse til dette dommer kursus. Så ud fra disse betragtninger syntes jeg det vil være mest ansvarligt at aflyse dette dommerkursus i år. Specielt når vi har mistet så meget i indtægter som vi har, og der også skal være penge til en ekstra ordinær general forsamling, så mener jeg ikke at organisationen har pengene til at afholde dette kursus.


Jeg håber på jeres forståelse og tro mig det er med virkelig stor beklagelse og absolut ikke med min god vilje.

Jeg håber vi kan afholde det på et andet tidspunkt, hvis situationen bliver bedre.

Hilsen
Thomas Reichert